Wat kost een personal trainer?

Een lang antwoord kort: waarschijnlijk minder dan jouw energierekening, haha. Dat is natuurlijk een flauw antwoord, maar het heeft wel één ding gemeen met je energierekening: het kost geld en het zou zomaar kunnen dat je het nodig hebt 😉. Een personal training sessie kan tussen de 20,- en de 150,- per sessie kosten even afhankelijk van met welke personal trainer je aan de slag gaat. Bij ons in de sportschool heb ik bijvoorbeeld een andere trainer het voor 20,- per sessie zien aanbieden.

Wat kost een auto?

Om terug te komen op de vraag: naar ons idee is het een onmogelijke vraag om antwoord op te geven zonder jou gesproken te hebben en je te zien bewegen. Ondanks dat het begrijpelijk is waar de vraag vandaan komt. Het komt voor ons een beetje over als een autodealer inlopen en te vragen wat een willekeurige auto kost. Het moge duidelijk zijn dat de goedkoopste auto die er staat doorgaans niet het beste aansluit op je wensen. Tenzij zo goedkoop mogelijk het doel is natuurlijk.

Maatwerk

We hebben zelf meer dan 16 pakketten en voor ieder wat wils – het lijkt wel maatwerk, haha. Maar dat maakt het lastig om een concreet antwoord te geven. Ik kan wel zeggen dat we in mei 2022 zijn uitgegroeid tot een team van twee trainers en sindsdien 11 nieuwe klanten hebben aangenomen die ieder 1-3x p week een uur met ons trainen. Daarnaast verlengt het gros van onze klanten nadat de termijn is afgelopen.

Niet voor iedereen?

Toch gaan wij niet met iedereen in zee. Het is mensen werk en je kan gewoonweg niet de beste trainer voor iedereen zijn. Het zou zomaar kunnen dat je ons een paar uur per week ziet, dan moet er wel een klik zijn. Wij hebben een intakeproces waar we enorm trots op zijn. Als je hier doorheen komt kan het eigenlijk alleen nog maar slagen. Durf jij het aan om kennis te maken? Meld je hieronder aan.

Heb je een vraag? laat het ons weten!

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Chat openen
1
Heb je een vraag?
The.Habits.Company
Aan welke Habits zou jij willen werken?