Vrouwen Trainen Vrouwen

  • Voel je minder bekeken

  • Personal training zonder de ongemakkelijke momenten

  • Sporten in een veilige omgeving

Vrouwen trainen vrouwen Nieuw-Vennep

Wat maakt dit programma anders?

Zoals je misschien al gemerkt hebt zijn er niet veel vrouwelijke personal trainers in Nieuw-Vennep. Niet iedereen vind dat belangrijk, maar sommige mensen voelen zich daardoor meer op hun gemak.

Word jij ook al ongemakkelijk bij het idee dat een jonge vent je dingen gaat uitleggen over hoe je rekening kan houden met je cyclus bij het trainen of afvallen?

Misschien ben je in de overgang of wil je na een zwangerschap weer gaan sporten. Wij kunnen ons voorstellen dat het bij dit soort onderwerpen natuurlijker voelt om geholpen te worden door een vrouwelijke trainer.

Normaal gesproken bedenken we een programma voor een doelgroep, bij dit programma ging dat andersom. We zien dat veel vrouwelijke klanten bijzonder goed gaan op hoe Denice haar trainingen geeft. Wij zien dat er enorm veel vraag is naar een vrouwelijke personal trainer.

De trainingen zijn daarentegen niet met kleine roze opblaasgewichtjes. Er wordt net als bij de andere programma’s echt gewerkt aan je doelen. Want of je nu een man bent of een vrouw, als je iets wilt dan zal je er iets voor moeten doen.

Wil jij?

Trainingen die afgestemd zijn op hoe jouw lichaam werkt

Voel je lekkerder in jouw kleding

Ervaar hoe sterk jij kan worden

Ben jij wel de juiste match?

Klik op Niet en Wel om te kijken of wij matchen!

Wanneer is het geen match?

Als jij ons verantwoordelijk maakt voor jouw doelstelling.

Als jij verwacht dat wij in twee maanden wonderen kunnen verrichten.

Als je nog een diastase hebt. Dit toont aan dat je nog niet optimaal belastbaar bent om veel druk aan te kunnen op je core.

Wanneer helpen we je?

Ervaar jij weleens onzekerheden rondom het sporten? Wij gaan jou daarbij helpen.

Als je groen licht hebt van je verloskundige/ arts om weer wat te gaan doen na je zwangerschap.

Als jij meer wilt weten over het effect van hormonen tijdens jouw training.

The Habits Company intake procedure

Tarieven & intake

Bij ons begint jouw eerste stap naar succes al vanaf een scherpe €166 per maand!

Maar we vertellen je er ook al vast bij dat we 16 andere opties hebben. Door onze uitgebreide intake weten wij precies wat wij jou moeten adviseren. Wij geloven in een kraakheldere aanpak en dat mag jij dus ook van onze prijzen verwachten, we laten het je allemaal zien. Jij hebt de regie – kies wat het beste voelt voor jou.

Veel gestelde vragen

Zeker niet. We beginnen elke training door te vragen hoe je de deur uit wilt lopen. Daarmee verzekeren we je ervan dat je voldaan en zo fris als je wilt de deur uit stapt.

Niemand wordt per ongeluk gespierd. Je kan als vrouw natuurlijk wel gespierd worden, maar dat kost heel veel moeite.

Dat verschilt per persoon. Niet iedereen heeft in dezelfde mate last. Maar trainingen zijn erop aan te passen. Je kan in het ene deel van de maand misschien meer hebben dan het andere moment. Samen passen wij jouw training aan.

Dat kan zeker. Dit programma is echt bedoeld voor vrouwen die beter denken te presteren als ze training van een vrouw krijgen. Als je niet in die doelgroep past en ons tijdschema het toelaat kan een mannelijke trainer je verder helpen.

De eerste inspanning
begint hier

Allemaal leuk die overtuigende verhalen, maar misschien is het eens tijd om in het echt met elkaar te praten. Vul ons contactformulier in en dan nemen wij binnen 17 uur contact met je op.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Selecteer een optie
Dit is een verplicht veld
Chat openen
1
Heb je een vraag?
The.Habits.Company
Aan welke Habits zou jij willen werken?