Personal Training in Nieuw-Vennep

  • Begrijpbare kennisoverdracht zodat jij het later ook zelf kan

  • Een programma dat is afgestemd op jou, jouw doel en jouw huidige situatie

  • Wij kijken vooral naar wat jij wél kan in plaats van wat jij nog niet kan

Een klant doet armoefeningen tijdens een personal training in Nieuw-Vennep

Personal training met de hoofdletter “P

Dat een personal trainer een training kan geven van goede kwaliteit is in onze ogen het minimale wat jij zou mogen verwachten van een trainer. Ook niet echt iets wat de ene personal trainer onderscheid van de andere naar ons idee.

Die kwaliteit zit wel goed, geen zorgen. We zijn bij The Habits Company allemaal goed op niveau om jouw personal training body te geven. Waar we ons in onderscheiden is de persoonlijke aandacht die ermee gepaard gaat.Wij werken geen trainingsriddeltje af, maar maken écht contact.

We zijn dan ook niet stereotype trainers die jou naar jouw doel toe schreeuwen. Jonge binkies die tijdens een training liever hun eigen biceps in de spiegel bewonderen of andere sporters of hun mobiel belangrijker vinden dan jij, daar lopen er genoeg rond.

Dit zijn wij absoluut niet. Wij zijn trainers met een andere bloedgroep. Het gaat ons niet om het resultaat om mee te pronken, maar vooral om de weg ernaartoe. Ben jij bereid om te ervaren wat ons anders maakt? Zet de volgende stap.

Wil jij?

Een toegankelijke trainer die makkelijk in de omgang is

Personal training die tot in de puntjes op jou aangepast is

Iemand die jou oprecht op de lange baan probeert te helpen

Ben jij wel de juiste match?

Klik op Niet en Wel om te kijken of wij matchen!

Wanneer is het geen match?

Als je denkt dat personal training garantie geeft om je doel te behalen. Je moet nog steeds zelf aan de bak.

Als je een beul zoekt die je helemaal kapot maakt en je dan nog zegt dat je je best niet hebt gedaan.

Als je het liefste heel oppervlakkig contact hebt en niet bereid bent om te veranderen.

Wanneer helpen we je?

Als we het gevoel hebben dat we je kunnen helpen bij je doelen en een klik met je ervaren.

Als je in bent voor een grapje, maar tijdens een personal training ook je serieuze blik op kan zetten.

Als je op het punt bent dat je beseft dat je hulp nodig hebt om iets te veranderen en inziet dat je zelf invloed hebt op wat je wilt veranderen.

Vincent Anema
Vincent Anema
2022-10-02
Enkele maanden geleden zijn wij opzoek gegaan naar een personal trainer om een aantal doelen te behalen. Na een zoekt tocht op internet kwamen wij uit bij Brendan. De gepersonaliseerde en uitdagende trainingen bevallen goed en de resultaten zijn al zeker merkbaar! Kortom wij kunnen Brendan zeker aanraden!
Sandra Muresu
Sandra Muresu
2022-09-15
Ik zocht een personal trainer en kwam via een online zoekopdracht hier terecht. De website en vooral de definitie van coaching gaven voor mij de doorslag om contact op te nemen. Ik zocht iemand die samen met mij kon kijken naar de mogelijkheden binnen mijn “kunnen”. Geen drill instructor, maar een meedenkend coach. Iemand die luisterde naar het verhaal en de wensen van iemand die leefde met ptss. Ik zocht en ik vond. Mijn coach is begaan, sympathiek, kundig en probeert mijn belevingswereld te begrijpen. We gaan binnenkort deel 3 in van mijn traject - depressies kunnen de regelmaat bij sporten behoorlijk verstoren. Maar er leiden meer wegen naar Rome. Ik raad dit iedereen aan die een sportcoach met hart zoekt.
Fam Uni
Fam Uni
2022-09-09
Ondanks een hernia met operatie kreeg ik weer meer pijn en bewoog steeds minder. Ik weet dat sporten goed voor mij is, maar durfde het niet meer. Hoe meer ik bewoog, hoe meer pijn alles deed. Ik zat in een cirkel waar ik niet meer uit kwam. Door vakkundige begeleiding tijdens het sporten van Denice voel ik me weer fitter en is mijn pijn dragelijker geworden. Ze helpen me op een verantwoorde manier te bewegen, trainen en de juiste oefeningen te doen. Afgelopen zomer heb ik zelfs met mijn dochters mee kunnen klimmen bij een klimpark. Dit had ik begin dit jaar nooit verwacht.
Hubert en Birgit van Soelen
Hubert en Birgit van Soelen
2022-07-11
Na een stevige buikoperatie ben ik even wakker geschud. Het eten moet gezonder, de kilootjes moeten eraf en ook het trainen moet weer opgepakt worden. Nu had ik dat voornemen al langer, maar daar kwam weinig van terecht. Tijd voor hulp en begeleiding, zeker met die kwetsbare buik. Brandon kende ik uit het verleden en ik had eerder goede resultaten met hem geboekt. Hij luisterde goed naar de wensen en stemde het programma prima af op de mogelijkheden. Ik had geen twijfel, Brandon maar even bellen nu, temeer ook dat hij niet alleen personal trainer maar ook oefentherapeut is. Ik train nu samen met Denice van Dijk, één van de trainers van Nieuwenhuis oefentherapie en training. .Zij begeleidt mij nu met aangepaste oefeningen voor mijn buik, en past goed op dat ik niets forceer. Ze remt me af waar nodig en duwt een beetje op andere momenten. Ook de sfeer is prettig. Voor mij de ideale aanpak die door goed luisteren door Brandon en Denice tot stand is gekomen.
Sven van Dijk
Sven van Dijk
2022-07-05
Denice is een enorm fijne personal trainer. Ze motiveert je enorm en legt daarbij focus op je vooruitgang. Je kan tijdens het sporten leuk met haar kletsen zodat je nauwelijks merkt dat je eigenlijk zwaar aan het sporten bent. Ik kijk elke week erg uit naar de training, omdat het onder het harde trainen altijd erg gezellig is.
Nael Hamzad
Nael Hamzad
2022-06-01
Ik heb 4 maanden bij Brendan gesport. Als persoon is hij een sociale, vriendelijke en een open mens. Als trainer is Brendan zeer bekwaam. Hij beschikt voldoende kennis over zowel sport/training als menselijke anatomie, dankzij de studie die hij ervoor heeft gedaan. Ik ben bij hem gaan sporten, omdat ik in de laatste 10 jaar bijna niets aan beweging/sport kunnen doen ivm drukte (werk, kinderen en privé). Ik begon met een intake gesprek, omdat hij dit heel belangrijk vindt. In het gesprek zijn meerdere onderwerpen besproken zoals, het doel van sporten bij hem (waarom wil ik een PT) , voeding, trainingsdagen, wanneer ben ik tevreden met mijn lichaam enz. Daarna heb ik 2 weken gratis bij hem mogen sporten om te kijken of het goed klikt tussen ons, vind ik zijn manier van begeleiding wel waard en goed, en of hij het ook leuk vindt om mij te begeleiden. Na deze 2 weken is de training begonnen. Hij heeft een trainingsschema opgesteld op basis van mijn wensen en haalbaarheid. Nu na 4 maanden zie ik en de mensen om mijn heen, zeker een positieve verandering aan mijn lichaam. Ik ben meer vet verloren dankzij de voeding-app die in het trainingspak zit en ik heb meer en zichtbare spieren kunnen ontwikkelen door de intensieve sporten en begeleiding. Ik vond het heel fijn dat ik hem altijd mocht bellen en appen met mijn vraag en hij antwoordde altijd heel snel. Zeker een aanrader als PT, hij heeft verstand van spieren en training en hij begeleidt je heel goed.
Jeroen Kimmel
Jeroen Kimmel
2022-04-15
Alweer meer dan 6 maanden onder professionele begeleiding aan het trainen. Het grootste voordeel: maatwerk en afgestemd op wat bij je past of je uitdaging is. Het resultaat is vooruitgang (en dat zonder blessures).
Nathalie Smit
Nathalie Smit
2022-02-04
Top personal trainer en oefentherapeut. Bij klachten kijkt hij naar t complete plaatje. Brendan zoekt de meest passende methode om je klachten te erkennen en daar op een positieve manier mee om te gaan zodat je toch kunt opbouwen. Hij heeft mij enorm geholpen na blijvende Coronaklachten. Heel blij mee!
Erik Snoek
Erik Snoek
2021-12-31
Fijne samenwerking
Frans Kruup
Frans Kruup
2021-12-15
Ik heb al jaren last van mijn piriformis syndroom met uitstraling naar mijn been. En ben hiervoor onder behandeling geweest bij de huisarts, pijn poli, fysiotherapie en diverse specialisten. Maar deze behandelingen hielpen helaas niet voldoende. Toen kwam ik in contact met Brendan. Hij helpt mij om mijn spieren te versterken zodat ik minder/geen last meer heb van mijn klachten. Twee keer in de week heb ik begeleiding van hem om de oefeningen goed uit te oefenen. Mocht je nog twijfelen dan zou ik zeker de kans grijpen om bij Brendan langs te gaan. Mij helpt het in ieder geval enorm.
The Habits Company intake procedure

Tarieven & intake

Bij ons begint jouw eerste stap naar succes al vanaf een scherpe €166 per maand!

Maar we vertellen je er ook al vast bij dat we 16 andere opties hebben. Door onze uitgebreide intake weten wij precies wat wij jou moeten adviseren. Wij geloven in een kraakheldere aanpak en dat mag jij dus ook van onze prijzen verwachten, we laten het je allemaal zien. Jij hebt de regie – kies wat het beste voelt voor jou.

Veel gestelde vragen

Tuurlijk kan dat! Personal training bij onze locatie in Nieuw-Vennep kan zowel 1 op 1 als samen. Neem een kijkje bij ons DUO PT programma, daar kan je meer informatie vinden.

Echt helemaal niet erg en wat knap dat je die eerste stap wilt zetten. Wij beloven je dat al jouw trainingen haalbaar zijn op jouw niveau. We zijn er niet om jouw ego te krenken maar om jou juist meer vertrouwen in jouw lijf te geven. Komt echt goed!

We zijn erin gespecialiseerd om iedereen aan het bewegen te krijgen. We hebben de kennis in huis om eromheen te trainen en in veel gevallen de blessures zelfs te verhelpen.

Als het aan ons ligt niet. We denken graag mee in oplossingen zodat jij nog beter geholpen wordt. Als dat betekent dat de fysiotherapeut de leiding moet nemen dan zijn we de moeilijkste niet.

We richten ons erop om je zo snel mogelijk te helpen. Het is uiteraard wel belangrijk om een plekje in onze agenda te vinden dat met jou een match is. Gelukkig lukt dat meestal wel als we met elkaar meedenken.

De eerste inspanning
begint hier

Allemaal leuk die overtuigende verhalen, maar misschien is het eens tijd om in het echt met elkaar te praten. Vul ons contactformulier in en dan nemen wij binnen 17 uur contact met je op.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Selecteer een optie
Dit is een verplicht veld