Personal Training in Nieuw-Vennep

  • Begrijpbare kennisoverdracht zodat jij het later ook zelf kan

  • Een programma dat is afgestemd op jou, jouw doel en jouw huidige situatie

  • Wij kijken vooral naar wat jij wél kan in plaats van wat jij nog niet kan

Een klant doet armoefeningen tijdens een personal training in Nieuw-Vennep

Personal training met de hoofdletter “P

Dat een personal trainer een training kan geven van goede kwaliteit is in onze ogen het minimale wat jij zou mogen verwachten van een trainer. Ook niet echt iets wat de ene personal trainer onderscheid van de andere naar ons idee.

Die kwaliteit zit wel goed, geen zorgen. We zijn bij The Habits Company allemaal goed op niveau om jouw personal training body te geven. Waar we ons in onderscheiden is de persoonlijke aandacht die ermee gepaard gaat.Wij werken geen trainingsriddeltje af, maar maken écht contact.

We zijn dan ook niet stereotype trainers die jou naar jouw doel toe schreeuwen. Jonge binkies die tijdens een training liever hun eigen biceps in de spiegel bewonderen of andere sporters of hun mobiel belangrijker vinden dan jij, daar lopen er genoeg rond.

Dit zijn wij absoluut niet. Wij zijn trainers met een andere bloedgroep. Het gaat ons niet om het resultaat om mee te pronken, maar vooral om de weg ernaartoe. Ben jij bereid om te ervaren wat ons anders maakt? Zet de volgende stap.

Wil jij?

Een toegankelijke trainer die makkelijk in de omgang is

Personal training die tot in de puntjes op jou aangepast is

Iemand die jou oprecht op de lange baan probeert te helpen

Ben jij wel de juiste match?

Klik op Niet en Wel om te kijken of wij matchen!

Wanneer is het geen match?

Als je denkt dat personal training garantie geeft om je doel te behalen. Je moet nog steeds zelf aan de bak.

Als je een beul zoekt die je helemaal kapot maakt en je dan nog zegt dat je je best niet hebt gedaan.

Als je het liefste heel oppervlakkig contact hebt en niet bereid bent om te veranderen.

Wanneer helpen we je?

Als we het gevoel hebben dat we je kunnen helpen bij je doelen en een klik met je ervaren.

Als je in bent voor een grapje, maar tijdens een personal training ook je serieuze blik op kan zetten.

Als je op het punt bent dat je beseft dat je hulp nodig hebt om iets te veranderen en inziet dat je zelf invloed hebt op wat je wilt veranderen.

Onze app GRATIS uitproberen?

Dit is één van de handige tools die onze klanten kunnen gebruiken bij het afvallen. Wil jij onze app alvast uitproberen zonder dat je gelijk lid bij ons moet worden? Wij geven 3 mensen per maand de kans om het voor een hele maand gratis uit te proberen.

The Habits Company intake procedure

Tarieven & intake

Bij ons begint jouw eerste stap naar succes al vanaf een scherpe €166 per maand!

Maar we vertellen je er ook al vast bij dat we 16 andere opties hebben. Door onze uitgebreide intake weten wij precies wat wij jou moeten adviseren. Wij geloven in een kraakheldere aanpak en dat mag jij dus ook van onze prijzen verwachten, we laten het je allemaal zien. Jij hebt de regie – kies wat het beste voelt voor jou.

Veel gestelde vragen

Tuurlijk kan dat! Personal training bij onze locatie in Nieuw-Vennep kan zowel 1 op 1 als samen. Neem een kijkje bij ons DUO PT programma, daar kan je meer informatie vinden.

Echt helemaal niet erg en wat knap dat je die eerste stap wilt zetten. Wij beloven je dat al jouw trainingen haalbaar zijn op jouw niveau. We zijn er niet om jouw ego te krenken maar om jou juist meer vertrouwen in jouw lijf te geven. Komt echt goed!

We zijn erin gespecialiseerd om iedereen aan het bewegen te krijgen. We hebben de kennis in huis om eromheen te trainen en in veel gevallen de blessures zelfs te verhelpen.

Als het aan ons ligt niet. We denken graag mee in oplossingen zodat jij nog beter geholpen wordt. Als dat betekent dat de fysiotherapeut de leiding moet nemen dan zijn we de moeilijkste niet.

We richten ons erop om je zo snel mogelijk te helpen. Het is uiteraard wel belangrijk om een plekje in onze agenda te vinden dat met jou een match is. Gelukkig lukt dat meestal wel als we met elkaar meedenken.

De eerste inspanning
begint hier

Allemaal leuk die overtuigende verhalen, maar misschien is het eens tijd om in het echt met elkaar te praten. Vul ons contactformulier in en dan nemen wij binnen 17 uur contact met je op.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Selecteer een optie
Dit is een verplicht veld
Chat openen
1
Heb je een vraag?
The.Habits.Company
Aan welke Habits zou jij willen werken?