Vacature Personal Trainer 20 uur+ (zzp)

Wil jij ook werken bij een personal training bedrijf dat hoge kwaliteit trainingen geeft, maar dat toch nét even op hun eigen manier doet? Wij zijn een jong bedrijf in Nieuw-Vennep met een verfrissende kijk op wat personal training zou moeten inhouden. Wij zijn momenteel niet zoekende, maar houden altijd één oog open voor een personal trainer die als zzp-er aan de slag kan.

Wij helpen de meeste van onze klanten met 1-op-1, 1-op-2 trainingen- en coaching sessies, maar bieden sinds kort onze huidige leden ook semi-private trainingen aan waarbij je tot vijf mensen tegelijk begeleid. Zoals je misschien begrijpt zit het verschil niet in het onderscheid in product, maar de invulling die wij als The Habits Company eraan geven.

Wij zoeken naar talent en niet persé naar de persoon met de meeste papiertjes. Training geven kan je leren, maar passie, DNA en soft skills niet. Het is mensen werk, dat betekent dat als je niet goed kan levelen en klanten gelijk op hun gemak kan stellen dat je naar ons idee de plank volledig misslaat. We zoeken dan ook niet naar iemand die maar één modus heeft, maar iemand die perfect aanvoelt wanneer het tijd is om een gesprek aan te gaan en wanneer je de klant beter kan onderbreken zodat er ook nog wat gedaan wordt.

Wij zoeken absoluut NIET een trainer die:

  • Liever met zijn/haar spiegelbeeld bezig is dan met de klant
  • Niet de sociale voelsprieten heeft om aan te voelen of er gas gegeven of op de rem gestampt moet worden
  • Een oefening onnodig complex maakt door de klant te verwarren met cue’s

Wij zoeken WEL de trainer die:

  • Informatie in Jip en Janneke-taal weet over te brengen aan de klant
  • Over het algemeen zelfstandig wilt werken, maar graag spart met collega’s over dingen waar hij of zij tegen aan loopt
  • Mee wilt groeien met een jong bedrijf met veel ambities voor de toekomst

Als jij bij ons mag komen werken dan help jij klanten die over het algemeen aan de recreatieve kant van het sporten zitten. Het is niet hun hobby en dat zal het nooit worden ook. Toch zoeken ze een trainer met laagdrempelig contact, waardoor het sporten vorm krijgt en het nét wat minder vervelend is.

Een groot deel van onze klanten komt ook binnen met een pijntje of blessure, waardoor het niet alleen maar beukwerk is. Er zal toch ook wel goed nagedacht moeten worden om de klant niet de Filistijnen in te werken. Ervaring met klanten helpen die blessures hebben is een pré, want je hebt altijd de mogelijkheid om met ons te overleggen. Aangezien wij beide oefentherapeut zijn kunnen we met je meedenken en het ondersteunen met protocollen en denkwijzes die kunnen helpen om houvast te geven bij dit soort klanten.

Ben jij nieuwsgierig geworden na het lezen van deze vacature? Vul het contactformulier in en dan bel ik je snel op om kennis te maken.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Selecteer een optie
Dit is een verplicht veld
Chat openen
1
Heb je een vraag?
The.Habits.Company
Aan welke Habits zou jij willen werken?