Over ons

Er zijn tegenwoordig allerlei vooroordelen over de fitnessbranche. En om eerlijk te zijn die komen ook ergens vandaan. Personal training bedrijven zijn sixpack fabrieken geworden en trainers zeggen al “ja” tegen je als ze je portemonnee horen rinkelen bij de voordeur.

Wij steken iets anders in elkaar. We halen er energie uit om mensen naar waardevolle doelen toe te sturen. Tuurlijk mag jij aan je sixpack werken en die richting de winter omwisselen voor de bierfust, maar dat doe je niet onder ons toeziend oog. Wij laten jou zien wat voor enorme waarde er zit aan het creëren van blijvende gewoontes.

Denice van Dijk Personal Trainer The Habits Company

Denice van Dijk

Pre- en postnataal training & blessure specialist

Ik ben Denice en als voormalig topsporter ken ik de klappen van de zweep. Ook ik ben oorspronkelijk opgeleid als oefentherapeut, maar had al snel voor mezelf besloten dat ik niet in een stoffige setting wilde werken.

Wees niet bang, mijn topsportmentaliteit is niet iets wat ik projecteer op mijn klanten. Ik ben altijd in voor een gezellig praatje en stuur je op je eigen tempo naar je doelen toe.

Brendan Nieuwenhuis Personal Trainer The Habits Company

Brendan Nieuwenhuis

Intake specialist & gedragsspecialist

Ik ben Brendan en ik ben niet bepaald je stereotype personal trainer. Geen kleerkast die in je oor staat te schreeuwen, maar iemand die rustig is en waarde hecht aan het persoonlijke deel van personal training.

Klanten zeggen dat ze mij toegankelijk vinden en voelen zich doorgaans snel op hun gemak.

Sjord van Hasteren Personal trainer & diëtist bij The Habits Company

Sjors van Haasteren

Personal trainer & voedingsspecialist

Ik ben Sjors, actief bezig zijn en andere mensen helpen is waar ik voor sta. Buiten coach ben ik afgestudeerde (sport)diëtist. Door de sport en voeding te combineren denk ik jou te kunnen coachen naar een betere kwaliteit van leven.

Opleidingen

BSc Oefentherapie Mensendieck

Hogeschool van Amsterdam

Een sterke fundering om klachten te herkennen en deze met een totaalaanpak te verhelpen en in de toekomst te voorkomen. Een grote focus ligt op het zelfredzaam maken van de klant.

Volgens de richtlijnen van de NSCA opgeleid waarbij er geleerd wordt om als personal trainer een veilige trainingssituatie te creëren en efficiënte trainingsprogramma’s te ontwerpen.

Bsc Voeding en Dietetiek

Hogeschool van Amsterdam

 

Opgeleid om diëten samen te stellen en personen en organisaties  te adviseren over gezonde voeding.

Module Healthcoach

Chivo, kennisinstituut vitaliteit & leefstijl

Door klanten op hun gedrag te coachen kan de klant niet alleen doelen bereiken, maar ook resultaat vasthouden op gebied van gewichtsverlies, slaapverbetering, stressvermindering en het hebben van meer energie.

Module Functioneel trainen

Chivo, kennisinstituut vitaliteit & leefstijl

Een hoog aangeschreven personal training opleiding waarbij er vooral ingegaan wordt op het starten en het vol blijven houden van het sporten. Daarnaast een extra verdieping op het trainen voor een sport en conditieverbetering.

Leergang Sportoefentherapie

Pronaos Academy

Aandacht voor het verhelpen en het omgaan met sportblessures waardoor deze altijd vroegtijdig in een traject herkent, en vaak zelfs voorkomen, kunnen worden.

Heb jij deze tips al gespot?

Ons intakeproces

Hoe ziet ons intakeproces eruit? Bij The Habits Company zijn we trots op hoeveel aandacht wij steken in ons intakeproces. In dit artikel lees je alles over wat je kan…
Lees meer

Hoe vaak trainen per week?

Ik overdrijf niet als dit soort vragen wekelijks aan ons gesteld worden. Daar zal een goede reden voor zijn, waarschijnlijk is het voor veel mensen nog altijd onduidelijk. Daar komt…
Lees meer
Push up tijdens een personal training in Nieuw-Vennep

Hoelang moet je training duren?

Veel mensen denken dat als je begint met trainen dat alles perfect zou moeten zijn. Maar neem een ding van mij aan: het streven naar perfectie is nou net de…
Lees meer

Heb jij een vraag voor ons?

Allemaal leuk die overtuigende verhalen, maar misschien is het eens tijd om in het echt met elkaar te praten. Vul ons contactformulier in en dan nemen wij binnen 17 uur contact met je op.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Selecteer een optie
Dit is een verplicht veld
Chat openen
1
Heb je een vraag?
The.Habits.Company
Aan welke Habits zou jij willen werken?