Over ons

Denice van Dijk Personal Trainer The Habits Company

Denice van Dijk

Personal trainer & oefentherapeut

Ik ben Denice en als voormalig topsporter ken ik de klappen van de zweep. Ook ik ben oorspronkelijk opgeleid als oefentherapeut, maar had al snel voor mezelf besloten dat ik niet in een stoffige setting wilde werken.

Wees niet bang, mijn topsportmentaliteit is niet iets wat ik projecteer op mijn klanten. Ik ben altijd in voor een gezellig praatje en stuur je op je eigen tempo naar je doelen toe.

Brendan Nieuwenhuis Personal Trainer The Habits Company

Brendan Nieuwenhuis

Personal trainer & oefentherapeut

Ik ben Brendan en ik ben niet bepaald je stereotype personal trainer. Geen kleerkast die in je oor staat te schreeuwen, maar iemand die rustig is en waarde hecht aan het persoonlijke deel van personal training.

Klanten zeggen dat ze mij toegankelijk vinden en voelen zich doorgaans snel op hun gemak.

Sjord van Hasteren Personal trainer & diëtist bij The Habits Company

Sjors van Haasteren

Personal trainer & diëtist i.o.

Ik ben Sjors, actief bezig zijn en andere mensen helpen is waar ik voor sta. Buiten coach ben ik een bijna afgestudeerde (sport)diëtist. Door de sport en voeding te combineren denk ik jou te kunnen coachen naar een betere kwaliteit van leven.

Opleidingen

BSc Oefentherapie Mensendieck

Hogeschool van Amsterdam

Een sterke fundering om klachten te herkennen en deze met een totaalaanpak te verhelpen en in de toekomst te voorkomen. Een grote focus ligt op het zelfredzaam maken van de klant.

Volgens de richtlijnen van de NSCA opgeleid waarbij er geleerd wordt om als personal trainer een veilige trainingssituatie te creëren en efficiënte trainingsprogramma’s te ontwerpen.

Module Healthcoach

Chivo, kennisinstituut vitaliteit & leefstijl

Door klanten op hun gedrag te coachen kan de klant niet alleen doelen bereiken, maar ook resultaat vasthouden op gebied van gewichtsverlies, slaapverbetering, stressvermindering en het hebben van meer energie.

Module Functioneel trainen

Chivo, kennisinstituut vitaliteit & leefstijl

Een hoog aangeschreven personal training opleiding waarbij er vooral ingegaan wordt op het starten en het vol blijven houden van het sporten. Daarnaast een extra verdieping op het trainen voor een sport en conditieverbetering.

Leergang Sportoefentherapie

Pronaos Academy

Aandacht voor het verhelpen en het omgaan met sportblessures waardoor deze altijd vroegtijdig in een traject herkent, en vaak zelfs voorkomen, kunnen worden.

Heb jij deze tips al gespot?

Is personal training het geld waard?

Geloof ons, bij The Habits Company stellen we onszelf ook graag kritische vragen. We begrijpen dat je gezondheids- en fitnessdoelen belangrijk zijn. En ja, een goede personal trainer kost wat.…
Lees meer

Zoetstof: de nieuwe zondebok

De wereld van voeding is ingewikkeld en als het gaat om zoetstoffen gaan zelfs grote organisaties soms kort door de bocht. In een tijdperk waarin iedereen een expert lijkt, is…
Lees meer

Heb jij een vraag voor ons?

Allemaal leuk die overtuigende verhalen, maar misschien is het eens tijd om in het echt met elkaar te praten. Vul ons contactformulier in en dan nemen wij binnen 17 uur contact met je op.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Selecteer een optie
Dit is een verplicht veld