Is personal training het geld waard?

Geloof ons, bij The Habits Company stellen we onszelf ook graag kritische vragen. We begrijpen dat je gezondheids- en fitnessdoelen belangrijk zijn. En ja, een goede personal trainer kost wat. Maar weet je wat onbetaalbaar is? De deskundige inzichten, de knallende motivatie en de juiste sturing om jouw doelen te bereiken. Check de voordelen en beslis zelf of je die investering in jezelf waard bent.

“Waarom een personal trainer écht een verschil maakt.”

Of je nou strakker in je vel wilt zitten, bruist van de energie of die biceps wilt laten groeien – een personal trainer staat naast je. Wat krijg je ervoor terug?

 • Expertise: Een personal trainer weet wat-ie doet. Verwacht begeleiding die past bij jouw ritme, uitdagingen én goals.
 • Tailor-made training: Je krijgt geen dertien-in-een-dozijn schema. Jouw wensen? Die staan centraal.
 • Kick-in-the-butt motivatie: Een duwtje in de rug nodig? Jouw trainer zorgt dat je scherp blijft. En ja, dat betekent soms een liefdevolle schop onder je achterste.
 • Tijd is kostbaar: Dus we verspillen ‘m niet. Geen getwijfel, wél resultaat.
 • Bang for your buck: Elke druppel zweet, elke cent, ze tellen dubbel en dwars.
 • Food for thought: Verwacht voedingstips die echt bij je passen. En geloof ons, met de juiste brandstof kom je verder.
 • Meten = weten: Geen stilstaan, altijd vooruit. Met regelmatige checks en updates weet je zeker dat je op koers blijft.

“Wat maakt trainen bij The Habits Company zo speciaal?”

Wij geloven in topkwaliteit. Onze trainers? Die zijn van het kaliber ‘crème de la crème’. Of je nu net start met fitness of al jaren bezig bent, wij hebben jouw ideale match. En veel van onze trainers? Die zijn ook nog eens thuis in oefentherapie, voeding en nog veel meer. Bij ons kun je rekenen op:

 • 100% focus op jou: Omdat jij belangrijk bent.
 • Maatwerk, elke keer weer: Uniek, net als jij.
 • Motivatie met die extra touch: Wij staan naast je, elke stap.
 • Voedingsadvies waar je écht iets aan hebt: Omdat het meer is dan alleen trainen.
 • Samen vooruit: Wij vieren elke mijlpaal met je.

“Personal trainer: is dat het prijskaartje wel waard?”

Honderd procent! Maar je moet het groter zien. Een personal trainer is eigenlijk een investering in jezelf. Ze helpen je niet alleen om je fysieke doelen te behalen, maar ze zijn ook die figuurlijke schop onder je kont als je ‘m nodig hebt. Plus, ze geven je tips over voeding die je nergens anders hoort. Bij The Habits Company vinden we dat je het beste verdient. En onze trainers? Die zijn elke cent waard.

Probeer het Zelf!

Benieuwd? Kom dan langs en ervaar zelf wat The Habits Company voor jou kan betekenen. We hebben een intakeproces waar we trots op zijn. We nemen de tijd voor je en het gesprek gaat verder dan wat open deuren intrappen zoals: je beweegt te weinig of je moet afvallen. Voel de vibe, ontmoet het team en zie direct waarom zoveel anderen al voor ons hebben gekozen.

“Final verdict: Is die personal trainer nou echt een goed idee?”

Het korte antwoord? Absoluut! Stel je voor: expertadvies, trainingen speciaal voor jou, motivatie wanneer je ‘t nodig hebt en minder tijd kwijt. Oh, en laat voedingsadvies en bijsturing ook maar aan hen over. Bij The Habits Company wachten onze toppers van trainers op je. Zin om de sprong te wagen? Contacteer ons!

Heb je een vraag? laat het ons weten!

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Chat openen
1
Heb je een vraag?
The.Habits.Company
Aan welke Habits zou jij willen werken?