Fit na je 55e

  • Meer energie om met de kleinkinderen te spelen

  • Niet meer wakker worden met pijntjes

  • Ongeremd dingen kunnen doen die je leuk vindt

Laat je lichaam weer matchen met je leeftijd

Je bent misschien net over de helft, maar dat vinden wij te vroeg om bij de pakken neer te zitten. Een piepje of een kraakje is helemaal niet erg, want krakende wagens lopen het langst. In plaats van jezelf te vergelijken een 30-jarige zou jij vooral moeten kijken hoe jij meer uit jouw leven kan halen.

Rustiger aandoen kan ook nog als je in een bejaardentehuis zit. Daar is het nog veel te vroeg voor. Wij begrijpen dat je nog volop wilt genieten van het leven, je kleinkinderen wilt kunnen bijhouden en misschien nog wel de nodige dansjes wilt wagen. Wij geven je groot gelijk!

Dit programma is speciaal ontworpen voor mensen zoals jij, die zich niet willen laten remmen door een pijntje hier of daar en de dag met 100% batterij willen beginnen. Geen gortdroge trainingservaring en nutteloze oefeningen, maar een aanpak aangepast op jouw niveau en een trainer die begrijpt waar je vandaan komt.

Ouder worden komt soms met de nodige uitdagingen. Het is niet meer vanzelfsprekend dat je knieën je overal heen brengen waar je heen wilt en je rug speelt af en toe parten. Je kan nu twee dingen doen: dat vlammetje van het leven steeds meer laten uitdoven óf je kan de controle terugpakken en kijken waar er nog ruimte zit. Als wij jou goed inschatten dan wil je nog genieten van je kleinkinderen en alle leuke dingen die je nog kan doen.

Bij ons zijn de trainingen geen doel op zich, maar een middel dat ervoor gaat zorgen dat jij meer kwaliteit van leven gaat ervaren. Wij geloven namelijk dat het leven op elke leeftijd leuk en avontuurlijk kan zijn. Waarom zou jij je ouder moeten voelen dan je daadwerkelijk bent? Neem contact op en ervaar hoe wij jou samen jonger kunnen laten voelen dan nu het geval is. Zeg maar dag tegen die pijntjes en hallo tegen die kleintjes. Klaar om meer te leven? Wij gunnen jou deze ervaring!

Wil jij?

Meer uit het leven halen

Niet meer geremd worden door je fysiek

Investeren in de toekomst

Ben jij wel de juiste match?

Klik op Niet en Wel om te kijken of wij matchen!

Wanneer is het geen match?

Als je zuur geworden bent van je lichamelijke ongemakken. We gaan samen tijd doorbrengen, dan is het belangrijk dat wij niet gillend wegrennen.

Wanneer je passief en niet geïnvesteerd bent in je eigen doel. Iets met een dood paard.

Als je niet van plan bent om in een sportschool setting met gewichten te trainen. Dit is één van onze grote tools, zonder dit kan jij je resultaat gedag zwaaien.

Wanneer helpen we je?

Als je houdt van een open communicatie. Wij leren je graag kennen om je zo goed mogelijk verder te helpen.

Als deze pagina resoneert met hoe jij er momenteel in staat.

Als je nog niet klaar bent om achter de geraniums te zitten en de kans op een vitaler leven met twee handen en een grote glimlach aanpakt.

Vincent Anema
Vincent Anema
2022-10-02
Enkele maanden geleden zijn wij opzoek gegaan naar een personal trainer om een aantal doelen te behalen. Na een zoekt tocht op internet kwamen wij uit bij Brendan. De gepersonaliseerde en uitdagende trainingen bevallen goed en de resultaten zijn al zeker merkbaar! Kortom wij kunnen Brendan zeker aanraden!
Sandra Muresu
Sandra Muresu
2022-09-15
Ik zocht een personal trainer en kwam via een online zoekopdracht hier terecht. De website en vooral de definitie van coaching gaven voor mij de doorslag om contact op te nemen. Ik zocht iemand die samen met mij kon kijken naar de mogelijkheden binnen mijn “kunnen”. Geen drill instructor, maar een meedenkend coach. Iemand die luisterde naar het verhaal en de wensen van iemand die leefde met ptss. Ik zocht en ik vond. Mijn coach is begaan, sympathiek, kundig en probeert mijn belevingswereld te begrijpen. We gaan binnenkort deel 3 in van mijn traject - depressies kunnen de regelmaat bij sporten behoorlijk verstoren. Maar er leiden meer wegen naar Rome. Ik raad dit iedereen aan die een sportcoach met hart zoekt.
Fam Uni
Fam Uni
2022-09-09
Ondanks een hernia met operatie kreeg ik weer meer pijn en bewoog steeds minder. Ik weet dat sporten goed voor mij is, maar durfde het niet meer. Hoe meer ik bewoog, hoe meer pijn alles deed. Ik zat in een cirkel waar ik niet meer uit kwam. Door vakkundige begeleiding tijdens het sporten van Denice voel ik me weer fitter en is mijn pijn dragelijker geworden. Ze helpen me op een verantwoorde manier te bewegen, trainen en de juiste oefeningen te doen. Afgelopen zomer heb ik zelfs met mijn dochters mee kunnen klimmen bij een klimpark. Dit had ik begin dit jaar nooit verwacht.
Hubert en Birgit van Soelen
Hubert en Birgit van Soelen
2022-07-11
Na een stevige buikoperatie ben ik even wakker geschud. Het eten moet gezonder, de kilootjes moeten eraf en ook het trainen moet weer opgepakt worden. Nu had ik dat voornemen al langer, maar daar kwam weinig van terecht. Tijd voor hulp en begeleiding, zeker met die kwetsbare buik. Brandon kende ik uit het verleden en ik had eerder goede resultaten met hem geboekt. Hij luisterde goed naar de wensen en stemde het programma prima af op de mogelijkheden. Ik had geen twijfel, Brandon maar even bellen nu, temeer ook dat hij niet alleen personal trainer maar ook oefentherapeut is. Ik train nu samen met Denice van Dijk, één van de trainers van Nieuwenhuis oefentherapie en training. .Zij begeleidt mij nu met aangepaste oefeningen voor mijn buik, en past goed op dat ik niets forceer. Ze remt me af waar nodig en duwt een beetje op andere momenten. Ook de sfeer is prettig. Voor mij de ideale aanpak die door goed luisteren door Brandon en Denice tot stand is gekomen.
Sven van Dijk
Sven van Dijk
2022-07-05
Denice is een enorm fijne personal trainer. Ze motiveert je enorm en legt daarbij focus op je vooruitgang. Je kan tijdens het sporten leuk met haar kletsen zodat je nauwelijks merkt dat je eigenlijk zwaar aan het sporten bent. Ik kijk elke week erg uit naar de training, omdat het onder het harde trainen altijd erg gezellig is.
Nael Hamzad
Nael Hamzad
2022-06-01
Ik heb 4 maanden bij Brendan gesport. Als persoon is hij een sociale, vriendelijke en een open mens. Als trainer is Brendan zeer bekwaam. Hij beschikt voldoende kennis over zowel sport/training als menselijke anatomie, dankzij de studie die hij ervoor heeft gedaan. Ik ben bij hem gaan sporten, omdat ik in de laatste 10 jaar bijna niets aan beweging/sport kunnen doen ivm drukte (werk, kinderen en privé). Ik begon met een intake gesprek, omdat hij dit heel belangrijk vindt. In het gesprek zijn meerdere onderwerpen besproken zoals, het doel van sporten bij hem (waarom wil ik een PT) , voeding, trainingsdagen, wanneer ben ik tevreden met mijn lichaam enz. Daarna heb ik 2 weken gratis bij hem mogen sporten om te kijken of het goed klikt tussen ons, vind ik zijn manier van begeleiding wel waard en goed, en of hij het ook leuk vindt om mij te begeleiden. Na deze 2 weken is de training begonnen. Hij heeft een trainingsschema opgesteld op basis van mijn wensen en haalbaarheid. Nu na 4 maanden zie ik en de mensen om mijn heen, zeker een positieve verandering aan mijn lichaam. Ik ben meer vet verloren dankzij de voeding-app die in het trainingspak zit en ik heb meer en zichtbare spieren kunnen ontwikkelen door de intensieve sporten en begeleiding. Ik vond het heel fijn dat ik hem altijd mocht bellen en appen met mijn vraag en hij antwoordde altijd heel snel. Zeker een aanrader als PT, hij heeft verstand van spieren en training en hij begeleidt je heel goed.
Jeroen Kimmel
Jeroen Kimmel
2022-04-15
Alweer meer dan 6 maanden onder professionele begeleiding aan het trainen. Het grootste voordeel: maatwerk en afgestemd op wat bij je past of je uitdaging is. Het resultaat is vooruitgang (en dat zonder blessures).
Nathalie Smit
Nathalie Smit
2022-02-04
Top personal trainer en oefentherapeut. Bij klachten kijkt hij naar t complete plaatje. Brendan zoekt de meest passende methode om je klachten te erkennen en daar op een positieve manier mee om te gaan zodat je toch kunt opbouwen. Hij heeft mij enorm geholpen na blijvende Coronaklachten. Heel blij mee!
Erik Snoek
Erik Snoek
2021-12-31
Fijne samenwerking
Frans Kruup
Frans Kruup
2021-12-15
Ik heb al jaren last van mijn piriformis syndroom met uitstraling naar mijn been. En ben hiervoor onder behandeling geweest bij de huisarts, pijn poli, fysiotherapie en diverse specialisten. Maar deze behandelingen hielpen helaas niet voldoende. Toen kwam ik in contact met Brendan. Hij helpt mij om mijn spieren te versterken zodat ik minder/geen last meer heb van mijn klachten. Twee keer in de week heb ik begeleiding van hem om de oefeningen goed uit te oefenen. Mocht je nog twijfelen dan zou ik zeker de kans grijpen om bij Brendan langs te gaan. Mij helpt het in ieder geval enorm.
The Habits Company intake procedure

Tarieven & intake

Bij ons begint jouw eerste stap naar succes al vanaf een scherpe €166 per maand!

Maar we vertellen je er ook al vast bij dat we 16 andere opties hebben. Door onze uitgebreide intake weten wij precies wat wij jou moeten adviseren. Wij geloven in een kraakheldere aanpak en dat mag jij dus ook van onze prijzen verwachten, we laten het je allemaal zien. Jij hebt de regie – kies wat het beste voelt voor jou.

Veel gestelde vragen

Zeker niet, als dat het geval was geweest dan was Nieuw-Vennep een hot spot van BN-ers, haha! Uiteraard is personal training kostbaar, maar het is dan ook voor mensen die écht in hun gezondheid willen investeren.

In onze algemene voorwaarden staat dat als je niet in staat bent om te trainen  door een (erge) blessure dat je van alles af kan zien. Maar maak je vooral geen zorgen, wij zijn enorm bedreven in mensen juist sterker maken in plaats van het gebruikelijke sloopwerk dat je weleens op tv voorbij ziet komen.

Dit is één van de grootste misvattingen binnen onze branche. Wij helpen juist de mensen die nog een weg te gaan hebben. De ene personal trainer is de ander dan ook niet. Dit programma is speciaal voor mensen zoals jij gemaakt.

Wij snappen dat jij je hier zorgen over maakt. Wij vinden het ook heel belangrijk dat het goed voelt voordat we écht met je aan de slag gaan. Sterker nog: wij werken uitsluitend met mensen die wij denken te kunnen helpen, maar daarnaast is het een harde eis dat we een klik met je ervaren.

Zekerweten! Wij vinden het alleen maar tof dat je die eerste stap durft te zetten. Wij zijn gespecialiseerd in het communicatie deel van ons vak. We zorgen dat alle informatie op een logische en natuurlijke manier bij jou aankomt en dat niet alleen jij, maar ook je lichaam precies begrijpt wat wij ervan vragen.

De eerste inspanning
begint hier

Allemaal leuk die overtuigende verhalen, maar misschien is het eens tijd om in het echt met elkaar te praten. Vul ons contactformulier in en dan nemen wij binnen 17 uur contact met je op.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Selecteer een optie
Dit is een verplicht veld