Fit na je 55e

  • Meer energie om met de kleinkinderen te spelen

  • Niet meer wakker worden met pijntjes

  • Ongeremd dingen kunnen doen die je leuk vindt

Laat je lichaam weer matchen met je leeftijd

Je bent misschien net over de helft, maar dat vinden wij te vroeg om bij de pakken neer te zitten. Een piepje of een kraakje is helemaal niet erg, want krakende wagens lopen het langst. In plaats van jezelf te vergelijken een 30-jarige zou jij vooral moeten kijken hoe jij meer uit jouw leven kan halen.

Rustiger aandoen kan ook nog als je in een bejaardentehuis zit. Daar is het nog veel te vroeg voor. Wij begrijpen dat je nog volop wilt genieten van het leven, je kleinkinderen wilt kunnen bijhouden en misschien nog wel de nodige dansjes wilt wagen. Wij geven je groot gelijk!

Dit programma is speciaal ontworpen voor mensen zoals jij, die zich niet willen laten remmen door een pijntje hier of daar en de dag met 100% batterij willen beginnen. Geen gortdroge trainingservaring en nutteloze oefeningen, maar een aanpak aangepast op jouw niveau en een trainer die begrijpt waar je vandaan komt.

Ouder worden komt soms met de nodige uitdagingen. Het is niet meer vanzelfsprekend dat je knieën je overal heen brengen waar je heen wilt en je rug speelt af en toe parten. Je kan nu twee dingen doen: dat vlammetje van het leven steeds meer laten uitdoven óf je kan de controle terugpakken en kijken waar er nog ruimte zit. Als wij jou goed inschatten dan wil je nog genieten van je kleinkinderen en alle leuke dingen die je nog kan doen.

Bij ons zijn de trainingen geen doel op zich, maar een middel dat ervoor gaat zorgen dat jij meer kwaliteit van leven gaat ervaren. Wij geloven namelijk dat het leven op elke leeftijd leuk en avontuurlijk kan zijn. Waarom zou jij je ouder moeten voelen dan je daadwerkelijk bent? Neem contact op en ervaar hoe wij jou samen jonger kunnen laten voelen dan nu het geval is. Zeg maar dag tegen die pijntjes en hallo tegen die kleintjes. Klaar om meer te leven? Wij gunnen jou deze ervaring!

Wil jij?

Meer uit het leven halen

Niet meer geremd worden door je fysiek

Investeren in de toekomst

Ben jij wel de juiste match?

Klik op Niet en Wel om te kijken of wij matchen!

Wanneer is het geen match?

Als je zuur geworden bent van je lichamelijke ongemakken. We gaan samen tijd doorbrengen, dan is het belangrijk dat wij niet gillend wegrennen.

Wanneer je passief en niet geïnvesteerd bent in je eigen doel. Iets met een dood paard.

Als je niet van plan bent om in een sportschool setting met gewichten te trainen. Dit is één van onze grote tools, zonder dit kan jij je resultaat gedag zwaaien.

Wanneer helpen we je?

Als je houdt van een open communicatie. Wij leren je graag kennen om je zo goed mogelijk verder te helpen.

Als deze pagina resoneert met hoe jij er momenteel in staat.

Als je nog niet klaar bent om achter de geraniums te zitten en de kans op een vitaler leven met twee handen en een grote glimlach aanpakt.

The Habits Company intake procedure

Tarieven & intake

Bij ons begint jouw eerste stap naar succes al vanaf een scherpe €166 per maand!

Maar we vertellen je er ook al vast bij dat we 16 andere opties hebben. Door onze uitgebreide intake weten wij precies wat wij jou moeten adviseren. Wij geloven in een kraakheldere aanpak en dat mag jij dus ook van onze prijzen verwachten, we laten het je allemaal zien. Jij hebt de regie – kies wat het beste voelt voor jou.

Veel gestelde vragen

Zeker niet, als dat het geval was geweest dan was Nieuw-Vennep een hot spot van BN-ers, haha! Uiteraard is personal training kostbaar, maar het is dan ook voor mensen die écht in hun gezondheid willen investeren.

In onze algemene voorwaarden staat dat als je niet in staat bent om te trainen  door een (erge) blessure dat je van alles af kan zien. Maar maak je vooral geen zorgen, wij zijn enorm bedreven in mensen juist sterker maken in plaats van het gebruikelijke sloopwerk dat je weleens op tv voorbij ziet komen.

Dit is één van de grootste misvattingen binnen onze branche. Wij helpen juist de mensen die nog een weg te gaan hebben. De ene personal trainer is de ander dan ook niet. Dit programma is speciaal voor mensen zoals jij gemaakt.

Wij snappen dat jij je hier zorgen over maakt. Wij vinden het ook heel belangrijk dat het goed voelt voordat we écht met je aan de slag gaan. Sterker nog: wij werken uitsluitend met mensen die wij denken te kunnen helpen, maar daarnaast is het een harde eis dat we een klik met je ervaren.

Zekerweten! Wij vinden het alleen maar tof dat je die eerste stap durft te zetten. Wij zijn gespecialiseerd in het communicatie deel van ons vak. We zorgen dat alle informatie op een logische en natuurlijke manier bij jou aankomt en dat niet alleen jij, maar ook je lichaam precies begrijpt wat wij ervan vragen.

De eerste inspanning
begint hier

Allemaal leuk die overtuigende verhalen, maar misschien is het eens tijd om in het echt met elkaar te praten. Vul ons contactformulier in en dan nemen wij binnen 17 uur contact met je op.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Selecteer een optie
Dit is een verplicht veld
Chat openen
1
Heb je een vraag?
The.Habits.Company
Aan welke Habits zou jij willen werken?