Patrick Uni

Ondanks een hernia met operatie kreeg ik weer meer pijn en bewoog steeds minder. Ik weet dat sporten goed voor mij is, maar durfde het niet meer. Hoe meer ik bewoog, hoe meer pijn alles deed. Ik zat in een cirkel waar ik niet meer uit kwam. Door vakkundige begeleiding tijdens het sporten van Denice voel ik me weer fitter en is mijn pijn dragelijker geworden. Ze helpen me op een verantwoorde manier te bewegen, trainen en de juiste oefeningen te doen. Afgelopen zomer heb ik zelfs met mijn dochters mee kunnen klimmen bij een klimpark. Dit had ik begin dit jaar nooit verwacht.

Rianne van Nimwegen

Door heel ernstige bekkeninstabiliteit tijdens mijn laatste zwangerschap was ik lichamelijk erg zwak geworden en had ik geen vertrouwen meer in mijn lijf. Ik durfde niet meer te sporten uit angst voor pijn. Na een jaar aanmodderen heb ik besloten een personal trainer te zoeken die ECHT verstand heeft van bewegen. Brendan sloot hier perfect op aan. Hij heeft heel goed gelet op mijn belastbaarheid en legt goed uit wat we waarom doen. Door zijn rustige en gedegen aanpak heb ik weer vertrouwen gekregen in mijn lijf, en durf ik weer vrij te bewegen en mezelf uit te dagen. Het kost wat, maar het me weer sterk voelen en pijnvrij kunnen sporten is (mij) echt heel veel waard!

Vincent & Reinder Anema

Enkele maanden geleden zijn wij opzoek gegaan naar een personal trainer om een aantal doelen te behalen. Na een zoekt tocht op internet kwamen wij uit bij Brendan. De gepersonaliseerde en uitdagende trainingen bevallen goed en de resultaten zijn al zeker merkbaar! Kortom wij kunnen Brendan zeker aanraden!

Chat openen
1
Heb je een vraag?
The.Habits.Company
Aan welke Habits zou jij willen werken?