DUO Personal Training

  • Train samen met een vriend(in) of je partner

  • Ervaar samen de kracht van personal training

  • Je deelt niet alleen de tijd, maar ook de kosten

Duo Training Nieuw-Vennep The Habits Company

Samen sta je sterk

Er zijn enorm veel redenen te bedenken om liever met zijn tweeën een personal trainer te delen. Duo personal training is bijvoorbeeld fijn omdat je partner z’n gezicht niet volstouwt met chips als je naast hem neergeploft bent na het sporten. Het hoeft geen geheim te zijn dat het wat makkelijker is als je hierin met elkaar meedenkt.

Vaak bestaat er alleen nog de aanname dat je gigantisch veel stil zou staan tijdens duo trainingen. Dat klopt van geen kant. Normaal gesproken doet je een oefening, maar als je een oefening doet heb je met krachttraining ook rust nodig. In de rusttijd kan je maatje een setje doen. Zelfs al zou je nog meer uit de training willen halen dan zijn er nog tal van (geheime) trainingstechnieken die wij als trainer gebruiken, zodat jij alles eruit kan halen wat erin zit.

Daarnaast is het ook financieel aantrekkelijker, omdat je het bedrag met elkaar deelt. In 9 van de 10 gevallen geeft dit zelfs de ruimte om vaker per week met begeleiding te sporten. Maar het belangrijkste is misschien nog wel het feit dat de sportschool waarschijnlijk niet je favoriete plek is om tijd door te brengen. Je kan het toch nét wat dragelijker maken als je buddy daar is om jou te steunen.

Wil jij?

Samen je eigen persoonlijke doelen behalen

Quality time met je buddy in een sportieve setting

Alle voordelen van personal training, maar dan samen

Ben jij wel de juiste match?

Klik op Niet en Wel om te kijken of wij matchen!

Wanneer is het geen match?

Als jullie doelen mijlenver uit elkaar liggen.

Wanneer jullie elkaar doorgaans eerder demotiveren dan motiveren.

Als er geen overlap zit in de tijden dat jullie kunnen.

Wanneer helpen we je?

Als je het belangrijk vindt om elkaar te steunen in elkaars doelen.

Als je ermee kan leven dat je niet 100% van de tijd onze onverdeelde aandacht hebt.

Als je gezelligheid in de training net zo belangrijk vindt als resultaat.

Onze app GRATIS uitproberen?

Dit is één van de handige tools die onze klanten kunnen gebruiken bij het afvallen. Wil jij onze app alvast uitproberen zonder dat je gelijk lid bij ons moet worden? Wij geven 3 mensen per maand de kans om het voor een hele maand gratis uit te proberen.

The Habits Company intake procedure

Tarieven & intake

Bij ons begint jullie eerste stap naar succes al vanaf een scherpe €166 per persoon per maand!

Maar we vertellen jullie er ook al vast bij dat we 16 andere opties hebben. Door onze uitgebreide intake weten wij precies wat wij jullie moeten adviseren. Wij geloven in een kraakheldere aanpak en dat mogen jullie dus ook van onze prijzen verwachten, we laten het allemaal zien. Jullie hebben de regie – kies wat het beste voelt voor jullie.

Veel gestelde vragen

Helemaal niet, wij moedigen juist aan om te trainen met gewichten die jou uitdagen. Het zou wel heel toevallig zijn als jullie op een oefening precies hetzelfde gewicht nodig hebben om je uit te dagen. Gelukkig kunnen we dit makkelijk aanpassen.

Tuurlijk kan dat, al heb je dat zelf ook in de hand. Beginnen met iets zonder er zelf iets aan te doen geeft nooit garantie tot resultaat. We ontwerpen de trainingen zo dat je er in ieder geval niet minder hard om hoeft te trainen. Daarnaast is het een voordeel als alle neuzen dezelfde kant op staan.

Wij willen je aanmoedigen om in eerste instantie in je eigen omgeving te kijken of je iemand zou kunnen vinden om mee te trainen. Als dit niet lukt dan zijn we best bereid om onze oren en ogen voor je open te houden, maar we kunnen niet garanderen dat we snel iemand voor je vinden.

Nee, het totaalbedrag ligt een fractie hoger dan wanneer je in je eentje zou trainen. Dat komt omdat het voor ons ook een stukje harder werken is dan als we één persoon moeten trainen. Je komt uiteindelijk alsnog een stuk voordeliger uit.

De eerste inspanning
begint hier

Allemaal leuk die overtuigende verhalen, maar misschien is het eens tijd om in het echt met elkaar te praten. Vul ons contactformulier in en dan nemen wij binnen 17 uur contact met je op.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Selecteer een optie
Dit is een verplicht veld
Chat openen
1
Heb je een vraag?
The.Habits.Company
Aan welke Habits zou jij willen werken?