Drukke Bazen Programma

  • Voor ondernemers & leidinggevenden

  • Weinig tijd maar toch doeltreffend
    & efficiënt willen trainen

  • 1-op-1 begeleiding

Wat is het Drukke Bazen Programma?

Een manager of ondernemer zijn is in onze ogen vergelijkbaar met topsport, het vraagt veel tijd en energie van je. Hoe combineer je dat met sporten?

Als een leidinggevende of ondernemer maak je meestal de nodige opofferingen op gebied van gezondheid. Het liefst zoek je naar een mogelijkheid om toch iets te compenseren voor al dat harde werken óf je wilt misschien nog harder kunnen presteren zonder eraf te liggen. Dan is dit programma perfect voor jou!

Je kan met al 2x 30 minuten per week trainen resultaat halen, maar dan moet je niet de kantjes eraf lopen. Wij helpen je om de training aan te passen op jouw week en huidige fitheid. Het enige wat jij moet doen is op komen dagen!

Wil jij?

Korte trainingen die daardoor makkelijk te plannen zijn

Zoveel mogelijk resultaat met zo min mogelijk trainen

Het nadenkwerk over de training uitbesteden

Ben jij wel de juiste match?

Klik op Niet en Wel om te kijken of wij matchen!

Wanneer is het geen match?

Als jij je ego niet weg kan slikken. We begrijpen dat jij normaal de lakens uitdeelt, maar binnen de muren van de sportschool zal je toch echt naar ons moeten luisteren.

Als je onze tijd niet respecteert. Wij vinden jouw tijd uiterst kostbaar, dus we verwachten hetzelfde terug. 3x afzeggen zonder een goede reden is exit.

We zijn serieus als het moet, maar doen alles met een glimlach. Als jij een trainer met opgepompte spieren verwacht die iets te vaak onder de zonnebank gaat, dan zit je verkeerd.

Wanneer helpen we je?

Als je dezelfde drive laat zien die je ook binnen je werk hebt.

Wanneer je open staat voor feedback en de handvatten wilt aanpakken die wij je aanrijken.

Als je bereid bent om nu toch eindelijk ook tijd in je eigen gezondheid te investeren.

Veel gestelde vragen

Geen probleem deze sessie gaan nooit verloren, even afstemmen met elkaar en zodra jij weer in Nederland bent pakken we gewoon weer door.

Echt helemaal niet erg en wat knap dat je die eerste stap wilt zetten. Wij beloven je dat al jouw trainingen haalbaar zijn op jouw niveau. We zijn er niet om jouw ego te krenken maar om jou juist meer vertrouwen in jouw lijf te geven. Komt echt goed!

De trainingen zijn kort & krachtig en daarom makkelijk in te plannen. We trainen zo intensief mogelijk zodat je daar mee weg kan komen en je vertrekt altijd met meer energie dan dat je binnen kwam.

Nee, dat heeft niet onze voorkeur. We willen in de eerste plaats niet dat je gaat schuilen achter je buddy en willen onze laserfocus op jouw kunnen houden.

De eerste inspanning
begint hier

Allemaal leuk die overtuigende verhalen, maar misschien is het eens tijd om in het echt met elkaar te praten. Vul ons contactformulier in en dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Selecteer een optie
Dit is een verplicht veld
Het team personal trainers van The Habits Company Nieuw-Vennep
Chat openen
1
Heb je een vraag?
The.Habits.Company
Aan welke Habits zou jij willen werken?